Bruidsfotograaf Zoetermeer

De datum staat vast, de locatie is geboekt en nu gaan jullie trouwen! Nu zoeken jullie een goede trouwfotograaf in Zoetermeer. Wat leuk! Zoetermeer is mijn stad, de stad waar ik ben opgegroeid en waar ik nu woon. Inmiddels hebben we zo'n 200 bruiloften vastgelegd door het hele land maar het voelt altijd als thuiskomen om bruidsfotograaf in Zoetermeer te zijn.

Zoetermeer kennen we dus op ons duimpje, Imara woont immers in Zoetermeer! Wat kunnen wij voor jullie allemaal doen en wat kun je verwachten? Wij houden van frisse en heldere foto's van echte momenten. Ongeposeerd, mooi zoals jullie dag was. Bij het zien van de foto's zullen jullie de dag opnieuw herbeleven.

Trouwfotograaf Zoetermeer

Imara woont en werkt als bruidsfotograaf in Zoetermeer.

Mooie fotolocaties voor een bruiloft in Zoetermeer

Je hebt in Zoetermeer ook Snowworld. Daar heb je heuvels met uitzicht op Zoetermeer/Delft/Den Haag. Is wel een beetje klimmen met de jurk maar het is zeker de moeite waard!

Niet alleen heb je daar van die mooie open heuvels met een uitzicht, maar ook een prachtige rauwe look met een industriele trap en betonnen muur.

Er zijn een aantal mooie plekjes in Zoetermeer waar ik graag kom. Bij Noord AA heb je strand en bomen, dat is leuk voor een afwisselende foto. Ten noorden van Noord AA loopt een leuke plek met weilanden en een “prielenbos”. Dat is een stuk natuurgebied waar er nog oerbomen (wow) staan. Het ligt erg beschut maar er is een pad dat er doorheen loopt en dat eindigt in een meertje. Die weilanden eromheen zijn erg leuk en je hebt er ook veel dijken met schaapjes. Het heeft een hele landelijke uitstraling.

6 Redenen om ons als jullie trouwfotograaf in Zoetermeer te boeken

02

01

03

Frisse, heldere beelden

We kennen Zoetermeer op ons duimpje!

200+ bruiloften ervaring

Wat zijn de beste fotolocaties in Zoetermeer? Waar kun je terecht als het regent? Wees gerust, weten het allemaal!

Wij geloven dat frisse, heldere beelden met zacht licht tijdloos zijn en het beste aansluiten bij de feestelijke sfeer van een bruiloft.

Wij weten uit ervaring waar we moeten staan voor de mooiste trouwfoto's en wat te moet doen bij uitdagende situaties!

06

04

05

Prijzen inclusief BTW, reiskosten en reistijd

Spontane momenten

Binnen 4 weken je trouwfoto's

Wat is er mooier dan ongedwongen en ongeposeerde foto's van jullie en de mensen die jullie dierbaar zijn? Wij zoeken naar de momenten dat er gelachen, genoten en gehuild wordt en leggen het vast.

Bruiloftfotografie is ons beroep en daarom kunnen we full time onze aandacht aan jullie huwelijksfoto's besteden. Het album ontwerp volgt binnen twee weken na ontvangst van de foto's.

Wij houden van eerlijkheid en openheid in alles wat we doen. Ook onze tarieven zijn all-in, geen verborgen extra kosten. De gehele factuur ontvangen jullie tegelijk met de foto's.

Informeer naar jullie trouwdatum

Wil je weten of een van ons nog beschikbaar is als bruidsfotograaf in Zoetermeer? Neem dan contact op via onderstaande button!

CONTACT

Mooiste trouwlocaties in Zoetermeer

Hudson Zoetermeer is een prachtig modern en gezellig restaurant met veel warme houten details. Je trouwt binnen op de eerste verdieping en dus is een ideale winterlocatie.

Als je bereid bent om iets verder te reizen dan zit in Bergschenhoek nog het prachtige Lake House Rotterdam. Een aanrader! Licht, lucht en water. Een heerlijk open locatie te midden van het water en het groen. Dé locatie voor de meeste heldere, frisse zomerse bruiloft in de omgeving van Zoetermeer.

Zoetermeer kent twee hele mooie trouwlocaties. Dat zijn Het Wapen van Zoetermeer en Hudson Zoetermeer.

Het Wapen van Zoetermeer is een locatie die historie ademt, zowel buiten als binnen kun je hier trouwen en het heeft zelfs bruidssuites, super handig! Het is een heerlijke locatie om langdurig buiten te borrelen met jullie daggasten. Terwijl de zon ondergaat achter de rietgekapte bijgebouwen zal binnen het feest kunnen beginnen.

Informeer naar jullie trouwdatum

Jullie horen spoedig van ons, meestal al binnen een paar uur

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.