PRIJZEN & ALBUM

Complete bruidsreportages vanaf 1148,- inclusief mini-album

Onze bruidsfotografie is helder en oprecht, dit vinden we ook heel belangrijk in hoe we met onze bruidsparen omgaan. Ons uurtarief is inclusief btw, reiskosten, kennismakingsgesprek en nabewerking van 30 beelden per uur trouwfotografie. Geen bijkomende kosten dus!
Het trouwalbum  heeft door zijn handgemaakte linnen kaft en bewaardoos een bijzonder luxe uitstraling. Per uur trouwreportage ontvangen jullie ongeveer 6 albumpagina’s. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek tonen we met alle liefde de verschillende album opties.

 

0.00 inc. btw en reiskosten

Wat is er inbegrepen in jullie uurtarief?

Vrijwel alles! Een kennismaking, de reiskosten, fotografie, nabewerking, online gallery, BTW, ontwerp en verzendkosten van het trouwalbum en een goed humeur.

Hoeveel foto's krijgen we van onze bruiloft?

Per uur fotografie krijgen jullie gemiddeld 30 bewerkte foto’s. Rekenvoorbeeld: bij 8 uur fotografie, zouden jullie dus ongeveer 240 bewerkte foto’s.

Wanneer kunnen we onze foto's verwachten?

Binnen een maand na jullie huwelijk kunnen jullie de bewerkte beelden verwachten. Jullie ontvangen dan een persoonlijke online gallery die gemakkelijk te delen is met familie en vrienden. Binnen deze gallery kunnen jullie met één druk op de knop alle beelden in volledige resolutie ontvangen.

In welke kwaliteit ontvangen we de foto's?

Jullie ontvangen de bewerkte foto’s in volledige resolutie. Via de online gallery kunnen jullie ook heel gemakkelijk de foto’s als kleinere bestanden downloaden zodat ze gemakkelijk te delen zijn met anderen.

Mogen wij alle foto's die gemaakt zijn?

Op een bruiloft maken we duizenden foto’s. Om de beste foto’s te maken, maken we van het zelfde moment soms wel tientallen foto’s. Wij kiezen met zorg de beste beelden voor jullie uit.

We leveren alleen de bewerkte foto’s af, foto’s waar we trots op zijn en jullie gelukkig mee zijn.

Hoe vaak mogen wij het ontwerp van het trouwalbum aanpassen?

Wanneer jullie kiezen voor het 25x25cm of het 30x30cm album is er de mogelijkheid om tot twee keer het boek online van aanpassingen te voorzien. Jullie bladeren dan digitaal door jullie toekomstige trouwalbum en kunnen per pagina commentaar achterlaten voor onze vormgeefster.

Wanneer jullie kiezen voor het gratis 20x15cm album is helaas geen mogelijkheid om het ontwerp aan te passen, want dit album is een kado van ons aan jullie.

Kun je wat meer vertellen over het trouwalbum?

Ongeveer drie tot vier weken nadat het album besteld is, ontvangen jullie op een adres naar keuze het 25x25cm danwel het 30x30cm album.

Op de linnen harde kaft van het handgebonden album en bijhorende opbergdoos zijn jullie voornamen aangebracht door middel van diepdruk. Wanneer jullie het album openslaan zie je de lay-flat pagina’s met fotokwaliteit pagina’s.

Het aantal pagina’s van het boek hangt samen met het aantal uur fotografie. Per uur ontvangen jullie ongeveer 6 pagina’s in het trouwalbum, met een maximum van 100 pagina’s. Rekenvoorbeeld: bij een bruiloft van 8 uur zouden jullie dus ongeveer 48 pagina’s in het trouwalbum krijgen.

Meer pagina’s zijn te koop voor €10 per twee pagina’s.

Het album wordt met zorg ontworpen door onze professionele ontwerpster. Met haar hebben jullie contact over eventuele aanpassingen.

Let op: het gratis 20×15 album komt te vervallen bij de keuze voor het 25x25cm of het 30×30 album.

Kun je wat meer vertellen over het gratis 20x15 album?

Wanneer jullie geen 25x25cm of 30×30 album kiezen, ontvangen jullie binnen zeven weken na jullie huwelijk het 20×15 album als verrassing bij jullie thuisbezorgd. Zo kunnen jullie prachtige dag herbeleven. Het gratis 20×15 album heeft dezelfde mooie lay-flat pagina’s als haar grote broer. Er zitten standaard 10 pagina’s in. Omdat dit een kado’tje is van ons, is er helaas geen aanpassing mogelijk op het ontwerp.

Bieden jullie ook ouderalbums aan?

Dat klopt. We bieden 20×20 replica’s van het grote, officiële trouwalbum aan speciaal voor ouders die ook een trouwalbum willen. Het album is een formaatje kleiner, maar is verder hetzelfde in alle opzichten. Dezelfde layout, aantal pagina’s en kwaliteit.De kosten bedragen €178 incl. btw. De opbergdoos is niet inbegrepen in deze prijs en is los bij te bestellen voor €55.

Wat gebeurt er als je zo ziek bent dat je niet kunt komen fotograferen op onze bruiloft?

Tot nu toe hebben dat gelukkig nog niet meegemaakt! ..maar stel een van ons is ziek, dan zou de ander kunnen inspringen. Is ook die al volgeboekt voor die datum, dan hebben we een heel netwerk aan kwalitatief goede fotografen die in kunnen vallen. Mochten die ook niet kunnen, dan is er een landelijk netwerk van een paar honderd bruidsfotografen waar we een beroep op kunnen doen. De nabewerking en het produceren en ontwerpen van het trouwalbum zullen in deze gevallen altijd door ons gedaan worden, om zo dicht mogelijk bij onze kwaliteit te blijven.

Is het ook mogelijk een tweede fotograaf in te huren en heeft dat meerwaarde?

Ja dat is mogelijk voor €79 per uur vanaf 6 uur fotografie.

De meerwaarde zit hem vooral in het vast kunnen leggen van momenten die gelijktijdig gebeuren. Dat is eigenlijk met name het geval tijdens de voorbereiding van de bruidegom en bruid. Dat is eenvoudig op te lossen door als fotograaf eerst naar de bruidegom te gaan en dan door te rijden naar de bruid.

Stel dat onze bruiloft uitloopt, is er dan de mogelijkheid dat je langer blijft en wat is de meerprijs?

Het is meestal geen enkel probleem om wat langer te blijven, de vergoeding voor meerwerk is hetzelfde als ons standaard uurtarief van €155.

Eet je mee met het avondeten of hoe doen jullie dat?

Als het mogelijk is, zijn we heel erg dankbaar als we mee mogen eten. Vaak bereidt de keuken dan een eenvoudiger variant zodat de fotografie niet lang hoeft stil te liggen. Als het niet mogelijk is, is dat ook geen enkel bezwaar, in dat geval horen we het graag en nemen we ons eigen eten mee.