Onze liefde voor bruidsfotografie


Imara Angulo Vidal studeerde fotografie aan de kunstacademie in Breda. Tijdens deze opleiding ontdekte ze haar liefde voor het fotograferen van beeldverhalen. Over het menselijke, over gevoelens. Deze fascinatie speelt een belangrijke rol in haar bruiloft fotografie, haar po√ętische vrije werk en haar werk voor het NRC Handelsblad.

“In mijn beelden ben ik altijd op zoek naar “het” moment binnen een ontmoeting. Op een bruiloft is het net alsof de geliefden elkaar weer voor de eerste keer zien. Een prachtig en intiem moment. Dat vind ik zo leuk aan bruidsfotografie, om hiervan onderdeel te zijn en het vast te leggen.”


Tammy van Nerum komt ook van de kunstacademie waar zij zich vier jaar verdiept heeft in journalistieke en portret fotografie. Door subtiele ingrepen en aanwijzingen weet zij het beeld schoonheid en spanning te geven.

“Wat ik zo mooi vind aan trouwfotografie is het van waarde zijn voor mensen op een van de belangrijkste dagen van hun leven. Dat ik bij zo’n bijzonder moment aanwezig mag zijn en omringd ben door prachtige en vrolijke mensen maakt het tot een feest ook voor mij om het vast te leggen als huwelijksfotograaf.”