Sanne Maria Poppeliers

Tammy van Nerum

Tammy van Nerum studeerde fotografie aan de kunstacademie in Breda. Daar verdiepte ze zich vier jaar lang in journalistieke en portret fotografie. Door subtiele ingrepen en aanwijzingen weet zij het beeld schoonheid en spanning te geven.

“Wat ik zo mooi vind aan trouwfotografie is het van waarde zijn voor mensen op een van de belangrijkste dagen van hun leven. Dat ik bij zo’n bijzonder moment aanwezig mag zijn en omringd ben door prachtige en vrolijke mensen maakt het tot een feest ook voor mij om het vast te leggen als huwelijksfotograaf.”

Sanne Maria Poppeliers komt ook van de kunstacademie, waar ze tijdens deze opleiding haar liefde voor modefotografie en documentaire beeldverhalen ontdekte. Over het menselijke, over gevoelens. Deze fascinatie speelt een belangrijke rol in haar bruiloft fotografie.

“In mijn beelden ben ik altijd op zoek naar “het” moment binnen een ontmoeting. Op een bruiloft is het net alsof de geliefden elkaar weer voor de eerste keer zien. Een prachtig en intiem moment. Dat vind ik zo leuk aan bruidsfotografie, om hiervan onderdeel te zijn en het vast te leggen.”