Wat is er inbegrepen

Prijzen vanaf €1296 voor 6 uur fotografie

persoonlijke online gallery

35 foto's per uur fotografie

Onze bruidsfotografie is helder en oprecht, dit vinden we ook heel belangrijk in hoe we met onze bruidsparen omgaan. Ons uurtarief is inclusief btw, kennismakings- gesprek en nabewerking van 35 beelden per uur trouwfotografie. De reiskosten bedragen €0,30 per km.

Alle foto's zijn daar met één klik in volledige resolutie te downloaden.

Wil je nog extra foto's van een bepaald persoon of moment? Ook dat is inbegrepen.

Willen jullie ook alle onbewerkte beelden? Alle duizenden RAWs van jullie dag zijn te koop voor een totaalprijs van €748

kennismaking

Vertel me jullie wensen en dromen. Ik vertel jullie over mijn werkwijze en deel alvast tips!

NEEM CONTACT OP

bekijk onze

tarieven (inc. btw)

01

03

02

Trouwalbum

Basispakket

Extra uren

Wanneer jullie de foto's willen vereeuwigen in een prachtig trouwalbum wensen dan gaan we voor jullie aan de slag! Jullie kunnen kiezen uit 25x25 cm of 30x30cm

Onze basis omvat 6 uur fotografie, 35 bewerkte foto's per uur, een eigen online gallery en kennismaking.

Elk extra uur dat jullie ons boeken tel je er simpelweg ons uurtarief bij op. Jullie ontvangen uiteraard 35 bewerkte foto's per uur extra.

20x20

Ouderalbum:

30x30:

25x25:

vanaf:

per uur:

€478

€198

€388

€1296

€150

Het trouwalbum  heeft door zijn handgemaakte linnen kaft en bewaardoos een bijzonder luxe uitstraling. Per uur trouwreportage ontvangen jullie ongeveer 6 albumpagina’s. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek tonen we met alle liefde de verschillende album opties.

Onze albums zijn lay-flat!

Testimonial

"We loved our wedding pictures! The summery style was fantastic, and she was charming and professional ! Lot of compliments from our guests too!"

meer ervaringen

Wat gebeurt er als je ziek bent?

FAQ

01.

Die vraag horen we regelmatig. Gelukkig komt het zo goed als nooit voor. Mocht het noodlot toch hebben toegeslagen dan hebben we het geluk dat we met zijn twee-en zijn. Mocht de ander bezet zijn, dan beschikken we over een netwerk van rond de 500 trouwfotografen. De nabewerking van de beelden zal in dat geval gewoon door ons gedaan worden.

Is het ook mogelijk een tweede fotograaf in te huren en heeft dat meerwaarde?

02.

Ja dat is mogelijk voor €79 per uur vanaf 6 uur fotografie.

De meerwaarde zit hem vooral in het vast kunnen leggen van momenten die gelijktijdig gebeuren. Dat is eigenlijk met name het geval tijdens de voorbereiding van de bruidegom en bruid. Dat is eenvoudig op te lossen door als fotograaf eerst naar de bruidegom te gaan en dan door te rijden naar de bruid.

Wanneer kunnen we onze foto's verwachten?

03.

Jullie ontvangen een eigen online gallery waar de foto's met één klik te downloaden en te delen zijn.

Binnen een maand na jullie huwelijk kunnen jullie de bewerkte beelden verwachten. Jullie ontvangen dan een persoonlijke online gallery die gemakkelijk te delen is met familie en vrienden. Binnen deze gallery kunnen jullie met één druk op de knop alle beelden in volledige resolutie ontvangen.