Winactie

First Days of Summer is dit jaar enorm gegroeid, mede dankzij onze geweldige volgers! Omdat het bijna Kerstmis is en alweer bijna het einde van het jaar willen we nu daarom graag een First Days of Summer Loveshoot weggeven!

VOORWAARDEN WINACTIE

De actie wordt gehouden in Nederland waarbij het volgende wordt weggeven:

– 1 x een loveshoot van maximaal 1,5 uur bij een nog nader te bepalen locatie in de regio West-Brabant t.w.v. 250 euro (INCL BTW) aangeboden en uitgevoerd door First Days of Summer

– 20 foto’s in de hoogste resolutie geselecteerd door First Days of Summer, bewerkt in de stijl van First Days of Summer, watermerkvrij verstuurd in een persoonlijke online gallery

1. Het betreft een tijdelijke actie met een looptijd van 24 december 2017 t/m 1 januari 2018

2. Deelname aan deze actie staat open voor een ieder die in Nederland of België woonachtig is en concrete trouwplannen heeft voor het jaar 2018/2019. Minderjarigen tot 16 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder/verzorger

3. Door deelname aan deze actie gaat men akkoord met de actievoorwaarden. De organisator behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.

4. Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd

5. Het kiezen van de winnaars gebeurt in de week na de winactie (zie punt 1)

6. Als de geselecteerde winnaar onbereikbaar is of zijn prijs niet incasseert, kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere prijswinnaar.

7. De Loveshoot kan in overleg met First Days of Summer verzilverd worden van 14 maart tot 1 mei 2018 en duurt 1 a 1,5 uur. De datum en locatie wordt nader bepaald in overleg met de winnaar. De foto’s kunnen door First Days of Summer ter promotie gebruikt worden. Foto’s mogen ook gebruikt worden door de winnaar voor eigen gebruik zoals Save the Dates en uitnodigingen.

8. De reiskosten naar de locatie zijn voor eigen rekening.

9. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan First Days of Summer om hun namen voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.